QUI SOM

TEMPORADA 2018

Flabiol: Naüm Fuster
Als 6 anys inicia els estudis musicals amb el clarinet de la mà de Pep Mira a l'Escola de Música del Palau. Quan decideix entrar al Conservatori de Música de Barcelona per continuar els seus estudis musicals sent curiositat pel flabiol i s'inicia en el món de la cobla amb el mestre Jordi Figaró. Acaba el grau mitjà de clarinet i de flabiol, i actualment està estudiant Enginyeria en Vehicles Aeroespacials.
Tible: Jordi Sitjes
Profesor de ciències i amant de la música. Interpret de tible des de l'any 2007 a diverses cobles: Genisenca, Ripollès, Sagrerenca i cobla Premià. També toca a altres formacions no tradicionals (La Mulata, la Tropa, i diferents bandes i xarangues). Aficionat a la composició, ha escrit més de 50 temes de diversos estils, com: pop, rock, salsa i tradicional.
Tible: David Sanahuja
Nascut a Barcelona l'any 1988. El seu interés per la música va començar als 13 anys amb la flauta dolça. Els estudis de tible els començà amb el mestre Jordi Vilaró l'any 2008 als 19 anys, i al 2010 entra a formar part de la cobla Iluro. També es instrumentista de saxo alt.
Actualment està acabant el sisé i últim curs de grau profesional al conservatori municipal de Barcelona amb el tiblaire Francesc Benítez.
Tenora 1: Oriol Grèbol
Es formaa l'Escola de Música i Dansa de Palafolls amb el violí i el clarinet. El 2010 té l'oportunitat de formar part de la creació d'una cobla, i s'interesa per la tenora. Estudia un grau de musicologia a l'Escola Superior de Música de Catalunya, des d'on coincideix amb el seu mestre Jordi Figaró. Està acabant el grau profesional de tenora al mateix conservatori.
Tenora 2: Toni Tubau
De família sardanista, des dels 9 anys va començar a ballar a la Colla Repuntejants de Mataró i més endavant a la Colla Nit d'Argentona. L'any 2000 decideix començar a estudiar la tenora amb Marià Franco i més tard amb Xavi Molina perquè l'instrument ja li crida l'atenció des de petit. Participa en un parell de cursos d'estiu d'instruments de cobla a Cunit i després està un any amb la Cobla Jove de Cunit. Poc després, l'any 2003, entra a formar part de la Cobla Premià.
Trompeta: Evelio Serrano
Comença els estudis de trompeta al Conservatori Professional de Música de Badalona i els acaba al Conservatori del Liceu, havent fet sis cursos de solfeig i teoria, quatre cursos de trompeta i un curs de conjunt vocal. És membre de la Cobla Premià des de l’any 1994.
Trompeta: Ferran Cañas
Comença estudiant trompeta amb Toni Gallart a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu, i més endavant entra al Conservatori de Música de Barcelona, on estudia amb J. F. Vidal. Actualment està fent el grau superior amb J. A. Casado al Conservatori del Liceu.  
Trombó: Alejandro Ramírez
Comença la seva trajectòria musical als 7 anys amb el trombó de vares al Conservatori Municipal de Música de Sabadell de la mà d'Isi López, i acaba el grau mitjà de trombó amb premi d'honor. Actualment continua cursant els seus estudis a l'ESMUC, en la modalitat d´Interpretació de Jazz amb Toni Belenguer. Al món de la cobla ha fet col·laboracions amb les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Ressò i Vila d'Olesa.
Fiscorn: Sergi Alonso
S'nicia al mon de la cobla com instrumentista de fiscorn a la cobla Pricnipal de Terrassa, on está durant cuatre temporades. Després continua  durant cinc temporades a la cobla Ciutat de Cornellá, com interpret de fiscorn i trombó. Seguidament son a les cobles Vila d'Olesa i cobla Ressó on continua la seva trajectoria sardanista.
Des de l' any 1990 es trombonista de la Orquesta Sinfónica del Vallès.
Fiscorn: Clara Fernández
Neix a Sant Boi del Llobregat l'any 1995. Comença els estudis musicals amb el piano a l'edat de 7 anys, i als 14 s'inicià amb el bombradí. Actualment cursa els estudis de grau profesional de fiscorn i bombardí al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Miquel Badia. Es graduada en el grau d'Educació Primaria amb l'especialitat de música.
S'introdueix al món de la sardana amb la cobla Ciutat de les Roses i a la cobla del Conservatori Municipal de Barcelona, sota la batuta de Jordi Figaró, i on continua actualment.
Contrabaix: Ramón Iglesias
Contrabaixista i compositor de sardanes. S'inicia el 1992 com a contrabaixista de la mà de Meritxell Daura. Als pocs mesos s´incorpora a la Cobla Premià (antiga Premianenca) i continua els seus estudis de contrabaix amb Rafael de la Vega. El 1997 comença la seva trajectòria com a compositor i arranjador d'algunes peces corals per a cobla. El seu repertori compta amb més d'una trentena de sardanes, diversos arranjaments i la producciò del CD Compartint moments, amb 12 de les seves sardanes.
Actualment continua com a contrabaixista a la Cobla Premià, compaginant la seva tasca compositiva i la feina de responsable a un supermercat.
Director oficial: Marcel Artiaga
Compositor i arranjador  de música, especialment de música per a cobla. Tible solista de la Cobla-Orquestra Montgrins des del 1992. Intèrpret també de flauta i saxo. Ha exercit de professor de tible en diverses escoles i tallers de cobla. També ha estat director de diverses cobles juvenil i de la Cobla Premià, de la qual n’és el director des del 1991.


Representant: Gaietà Piñol