QUI SOM

TEMPORADA 2016

Flabiol: Naüm Fuster
Als 6 anys inicia els estudis musicals amb el clarinet de la mà de Pep Mira a l'Escola de Música del Palau. Quan decideix entrar al Conservatori de Música de Barcelona per continuar els seus estudis musicals sent curiositat pel flabiol i s'inicia en el món de la cobla amb el mestre Jordi Figaró. Acaba el grau mitjà de clarinet i de flabiol, i actualment està estudiant Enginyeria en Vehicles Aeroespacials.

Tible: Gemma Bartolí
Comença a tocar l’oboè amb 7 anys, i amb 21 n’obté el títol superior d'Interpretació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Després d’haver estat immersa sempre en el món clàssic, el 2012 comença a estudiar tible a l’ESMUC, amb el mestre Jordi Vilaró, i l'any següent entra a formar part de la Cobla Premià. També toca el piano i el corn anglès, i és filòloga catalana.


Tible: Antoni Piñero
Comença a emprendre la seva experiència amb el tible l'any 2013 a l'ESMUC, amb el professor Jordi Vilaró. Un any després de rebre els seus consells, li creix l'interès amb l'instrument i es planteja l'opció de cursar els estudis professionals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona; i uns mesos després comença els estudis oficials en mans del tiblaire i luthier de canyes Francesc Benítez al mateix centre, on encara hi és cursant el darrer any de l'especialitat. Al llarg del poc temps que fa que és al món coblistic ha pogut fer diversos concerts amb cobles d'arreu de Catalunya.

Tenora 1: Pere Argemí
Aprèn a tocar la gralla l'any 1994 i seguidament toca amb el grup Els Grallifardeus. El 1996 comença a estudiar tenora amb Marcel Artiaga, Jaume Call, Enric Ortí i Jaume Vilà. S'inicia com a tenora a la Cobla Ciutat de Granollers i continua la seva trajectòria a la Thermalenca, la Nova Vallès i, finalment, a la Cobla Premià. És instrumentista de flabiol i tamborí al grup "Xo fred no val re" i acompanya balls tradicionals. També és instrumentista de saxo tenor.

Tenora 2: Toni Tubau
De família sardanista, des dels 9 anys va començar a ballar a la Colla Repuntejants de Mataró i més endavant a la Colla Nit d'Argentona. L'any 2000 decideix començar a estudiar la tenora amb Marià Franco i més tard amb Xavi Molina perquè l'instrument ja li crida l'atenció des de petit. Participa en un parell de cursos d'estiu d'instruments de cobla a Cunit i després està un any amb la Cobla Jove de Cunit. Poc després, l'any 2003, entra a formar part de la Cobla Premià.

Trompeta: Evelio Serrano
Comença els estudis de trompeta al Conservatori Professional de Música de Badalona i els acaba al Conservatori del Liceu, havent fet sis cursos de solfeig i teoria, quatre cursos de trompeta i un curs de conjunt vocal. És membre de la Cobla Premià des de l’any 1994.

Trompeta: Ferran Cañas
Comença estudiant trompeta amb Toni Gallart a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu, i més endavant entra al Conservatori de Música de Barcelona, on estudia amb J. F. Vidal. Actualment està fent el grau superior amb J. A. Casado al Conservatori del Liceu.  

Trombó: Alejandro Ramírez
Comença la seva trajectòria musical als 7 anys amb el trombó de vares al Conservatori Municipal de Música de Sabadell de la mà d'Isi López, i acaba el grau mitjà de trombó amb premi d'honor. Actualment continua cursant els seus estudis a l'ESMUC, en la modalitat d´Interpretació de Jazz amb Toni Belenguer. Al món de la cobla ha fet col·laboracions amb les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Ressò i Vila d'Olesa.

Fiscorn: Pablo Puyuelo
Comença els estudis de música amb el violí a l’edat de 6 anys. Als 12 decideix provar amb el trombó i actualment en cursa el 5è curs al Conservatori Municipal de Barcelona amb Miquel Badia. S’introdueix al món de la cobla de la mà de La Nova Blanes (cobla-orquestra). Compagina els estudis de música amb el grau d’Arquitectura a l’ETSAB.


Fiscorn: Arnau Parrado
S'incorpora a la Cobla Premià el 2007 amb 17 anys, després d'estudiar la tuba tres anys a l'Escola de Música i Dansa Teresa Maria de Premià de Mar (ETM). Músic, productor musical i tècnic de so, aprèn a tocar el fiscorn a la plaça amb l'ajut dels seus companys Llibert Montalban i Ramón Iglesias. Actualment estudia trombó a l'Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB) amb el mestre Joan Palacio.

Contrabaix: Ramón Iglesias
Contrabaixista i compositor de sardanes. S'inicia el 1992 com a contrabaixista de la mà de Meritxell Daura. Als pocs mesos s´incorpora a la Cobla Premià (antiga Premianenca) i continua els seus estudis de contrabaix amb Rafael de la Vega. El 1997 comença la seva trajectòria com a compositor i arranjador d'algunes peces corals per a cobla. El seu repertori compta amb una trentena de sardanes. Actualment continua com a contrabaixista a la Cobla Premià, compaginant la seva tasca compositiva i la feina de responsable a un supermercat.


Director oficial: Marcel Artiaga
Compositor i arranjador  de música, especialment de música per a cobla. Tible solista de la Cobla-Orquestra Montgrins des del 1992. Intèrpret també de flauta i saxo. Ha exercit de professor de tible en diverses escoles i tallers de cobla. També ha estat director de diverses cobles juvenil i de la Cobla Premià, de la qual n’és el director des del 1991.


Representant: Gaietà Piñol